Om Egebjerg Blomster

Egebjerg Blomster er en lille blomsterforretning placeret på Bygaden i Egebjerg. Det er en familiedrevet forretning, hvor vi, Dzhemine og Birdzhan, sammen skaber de smukkeste buketter af de fineste blomster. Vi tilbyder et stort udvalg af flotte blomsterbuketter og – anordninger til enhver lejlighed. Du kan både udforske vores mange buketter og bestille direkte her på siden, men vi byder dig selvfølgelig også velkommen i vores fysiske butik med et stort smil. 

Birdzhan R. Syuleyman

For mig er blomster en familieting, og jeg har lært blomsterbinding i 4 forskellige lande. Derfor lå det også lige til, at Dzhemine og jeg sammen skulle opstarte vores egen blomsterbutik her i Egebjerg. 
Jeg står til dagligt for driften i butikken, hvor jeg også nyder at tage imod kunder og finde de fineste blomster til dem. 

Dzhemine R. Dzhesur

Jeg nyder at dele min hverdag sammen med min mand, Birdzhan, hvor vi sammen står i blomsterbutikken. 
Jeg er meget interesseret i blomster og synes, at faget er meget spændende. Jeg elsker at sammensætte de smukkeste buketter til vores kunder, både personligt for dem der besøger os i butikken, men også til dem der vælger en buket via siden her.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.